Veelgestelde vragen

Vind snel antwoorden op jouw vragen over Avalon Petfood producten, bestellingen en verzending in onze veelgestelde vragen sectie. Wij helpen je graag met heldere, uitgebreide informatie om het beste voor je huisdier te kiezen.

Voeding

Kan ik Avalon proberen d.m.v. een proefverpakking?

Ja, klik hier voor het bestellen van een proefpakket voor zowel honden als katten.

Waar kan ik voedingsadvies voor mijn hond of kat vragen?

Je kunt een mail sturen naar info@avalonpetfood.com.

Hoe bepaal ik hoeveel mijn hond of kat dagelijks mag eten?

Op al onze Avalon verpakkingen vind je de bijbehorende voedingswijzer. Op basis van een gemiddeld activiteitsniveau en het gewicht wordt een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding geadviseerd.

Welke voeding moet ik hebben voor mijn hond of kat? Droogvoer of natvoer?

Zowel de brokken van Avalon als het natvoer zijn complete maaltijden voor je hond en kat, die aan al zijn dagelijkse behoeften zullen voldoen op een uitstekende manier. Wij raden aan om een combinatie te voeren van droogvoor over de hele dag en een maaltijd per dag natvoer. Zo zit er variatie in voor jouw viervoeter en zorg je ervoor dat hij ook geniet van zijn eten!

Bestellen

Waar kan ik producten van Avalon bestellen.

Via de shop kun je de gewenste bestelling in uw winkelmandje plaatsen en bestellen.

Is het proefpakket van Avalon gratis?

Het proefpakket van Avalon is gratis, je betaalt alleen de verzending, maar ook daar hebben wij een oplossing voor! Wij berekenen €5,95 verzendkosten voor het verzenden van het proefpakket van Avalon. Deze verzendkosten worden vergoed middels een kortingsvoucher van €5,95 korting op jouw volgende bestelling!

Is het proefpakket van Avalon gratis?

Per bestelling kun je maximaal 1 gratis proefpakket bestellen. Mocht je meerdere huisdieren hebben en geïnteresseerd zijn in meerdere recepten, neem dan even contact met ons op.

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen binnen Nederland en België die voor 16:00 worden besteld, worden de volgende dag geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Bestellingen boven de €25 zijn er geen verzendkosten in Nederland en België! Bestellingen onder de €25 rekenen verzendkosten van €5,95 . (Bij het bestellen van een Gratis proefpakket rekenen wij wel verzendkosten, maar die worden vergoed door middel van een kortingsvoucher!

Betaling

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt op verschillende manieren betalen:

iDeal, dit is een directe betaling van jouw bestelling via je eigen bank.

Bankoverschrijving, wanneer je kiest om via bankoverschrijving te betalen, ontvang je vanuit Mollie (betaalpartner van Nero Nederland) een mail met de informatie en het betaalkenmerk voor de bankoverschrijving. Het verwerken van een betaling via bankoverschrijving duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen. Zodra jouw betaling is ontvangen door Mollie, ontvang je van ons bericht en wordt jouw bestelling verstuurd.

Paypal, je wordt doorgeschakeld naar jouw eigen Paypal account en kunt hier de betaling verrichten.

Creditcard, wanneer je kiest om via creditcard te betalen, ontvang je vanuit Mollie (betaalpartner van Nero Nederland) een mail. Het verwerken van een betaling met creditcard duurt gemiddeld 5 werkdagen. Zodra jouw betaling is ontvangen door Mollie, je van ons bericht en wordt jouw bestelling verstuurd.

Klachten

Wat kan ik doen indien ik een klacht heb?

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Tevreden klanten is één van onze speerpunten! Mocht je onverhoopt toch een andere ervaring hebben, dan kun je dit altijd aan ons laten weten via demail. Wij zullen onze uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

Informeren herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@avalonpetfood.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Samenwerken

Ik werk bij een asiel, wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking?

Er zijn verschillende dierenasiels en stichtingen die mooi opvangwerk verrichten. Avalon draagt deze initiatieven een warm hart toe. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst nemen wij binnen enkele dagen contact met je op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ik heb een pension, wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking?

Avalon biedt partners diverse ondersteuningsmogelijkheden. Begeleiding op maat behoort tot één van de belangrijkste taken. Heb je interesse in een partnership? Vul dan hetcontactformulierin. We nemen binnen een aantal dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben breeder (kennel of cattery), wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking?

Avalon werkt graag samen met fokkers die onze passie voor dieren delen en die, net als wij, kennis, kwaliteit en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Geïnteresseerd in ons fokkersbeleid? Vul dan hetcontactformulierin. Na ontvangst nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

Waar kan ik een sponsoraanvraag indienen?

Heb je een sponsorvraag aan Avalon?Maildeze dan naar ons toe. Dan komt deze bij de juiste persoon terecht die je aanvraag kan behandelen.