Sinds 2010

Ons verhaal

Ontdek hoe onze passie voor dierenwelzijn Avalon Petfood tot leven bracht.

Meer dan een winkel

Avalon Petfood is veel meer dan zomaar een winkel. Wij zijn een gemeenschap van gepassioneerde dierenliefhebbers die geloven in het creëren van een verschil in het leven van huisdieren en hun eigenaren. Bij ons vind je niet alleen voeding, maar een belofte van gezondheid, geluk en welzijn voor jouw viervoeter. Elke keuze die we maken, van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot onze inzet voor duurzaamheid, is gericht op het versterken van de band tussen jou en je huisdier. Want bij Avalon begrijpen we dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren; ze zijn familie. En voor familie doen we alles.

Avalon Petfood staat symbool voor familiewaarden en gedeelde passie. Opgericht door twee broers met een rijke achtergrond in de dierenbranche, belichaamt ons bedrijf een missie om het verschil te maken. Gedreven door de wens om een revolutie te starten in hond- en kattenvoeding, combineren we generaties aan kennis en liefde voor dieren. Avalon is meer dan een merk; het is een familie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier.

De kiem voor Avalon Petfood werd gelegd uit een diepgewortelde overtuiging dat onze geliefde huisdieren beter verdienen. Met een gezamenlijke visie van twee broers, voortkomend uit jarenlange ervaring in de dierenwereld, is Avalon ontstaan. Samenwerking met experts en een luisterend oor voor de gemeenschap hebben geleid tot voeding die niet alleen voedt maar ook verrijkt. Avalon staat voor innovatie, kwaliteit en een onwrikbaar geloof in transparantie en samenwerking.

De naam Avalon is zorgvuldig gekozen om de essentie van ons merk weer te geven: kracht en leven voor elke hond en kat. Het symboliseert onze toewijding aan hoogwaardige voeding die niet alleen voldoet aan de behoeften van huisdieren, maar ook hun leven verrijkt. Avalon verbindt ons motto met een visuele en emotionele resonantie die onze passie en toewijding voor gezonde, blije huisdieren belichaamt.

Avalon Petfood

Onze missie

Onze missie bij Avalon Petfood is helder: het leven van elke viervoeter verrijken, ongeacht grootte, leeftijd of ras. Wij geloven dat de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven van jouw huisdier ligt in wat ze eten. Door diepgaand inzicht in de unieke voedingsbehoeften van honden en katten, streven we ernaar voeding te bieden die niet alleen voedt maar ook floreert. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde producten of gebruik onze keuzewijzer voor advies op maat. Samen zorgen we voor het welzijn van jouw geliefde metgezel.

Onze beloftes aan jouw huisdier

Gezonde voeding, natuurlijk en lokaal geproduceerd

Pure natuur

Alleen natuurlijke ingrediënten voor de gezondheid en het geluk van je huisdier. Puur en zonder kunstmatige toevoegingen.

Vitale voeding

Samengesteld met dierenartsen voor een optimale gezondheid en vitaliteit. Voeding die elk aspect van welzijn ondersteunt.

Onweerstaanbaar lekker

Smaken die je huisdier niet kan weerstaan, voor gezonde voeding die aanvoelt als een traktatie.

Lokale trots

Hoogwaardige productie in Nederland garandeert kwaliteit en versheid, met oog voor duurzaamheid.