Droogvoer hond
Ontdek
Natvoer hond
Ontdek
Droogvoer kat
Ontdek
Natvoer kat
Ontdek

Kracht en leven voor jouw viervoeter

Wij, een hechte familie met een groot hart voor dieren, zetten ons elke dag in voor het welzijn van jouw hond of kat. Pure, natuurlijke voeding is waar wij in geloven en wat wij bieden. Onze missie? Het leven van jouw viervoeter verrijken met voeding die barst van leven en vitaliteit. 'Avalon' betekent kracht, en dat is precies wat we willen geven aan elk huisdier: de kracht om volop te leven.

Onze belofte aan jou is voeding die met zorg en kennis is samengesteld. In samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen we producten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook bouwen aan een gezonder leven. Kiezen voor Avalon betekent kiezen voor een merk dat gelijk staat aan liefde, transparantie en kwaliteit. Ontdek samen met ons de perfecte maaltijd voor jouw viervoeter en voel wat het is om echt verzorgd te worden.

Meer over ons

Onze beloftes aan jouw huisdier

Gezonde voeding, natuurlijk en lokaal geproduceerd

Pure natuur

Alleen natuurlijke ingrediënten voor de gezondheid en het geluk van je huisdier. Puur en zonder kunstmatige toevoegingen.

Vitale voeding

Samengesteld met dierenartsen voor een optimale gezondheid en vitaliteit. Voeding die elk aspect van welzijn ondersteunt.

Onweerstaanbaar lekker

Smaken die je huisdier niet kan weerstaan, voor gezonde voeding die aanvoelt als een traktatie.

Lokale trots

Hoogwaardige productie in Nederland garandeert kwaliteit en versheid, met oog voor duurzaamheid.

Wat onze klanten vertellen

Lees onze blog

We helpen je graag verder.